HTML

A KabinLáz zenekar villanynaplója

Friss topikok

Októberi hadjárat 2.0...

2017.11.17. 18:36 Kabinláz

...avagy "A legjobb kombó a Mudfield-KabinLáz!"

És ahogy ígértem, itt a második rész! :D
Mint ahogy azt az előző írásomban is említettem, a 2 pesti kiruccanásunk nem teljesen úgy sikerült, ahogy mi szerettük volna (Azóta már az is kiderült, hogy a CSTP-s pályázaton nem jutottunk be a 20 támogatott zenekar közé. Ki gondolta volna? :D). Így volt egy kis rossz szájízünk, hogy „Áááá…ez még mindig nem az igazi!” Na de eljött október 13-a, egy újabb szeghalmi buli éjszakája! :D
Bátran mondhatjuk, hogy Stone Lacinak és a Mudfieldnek köszönhetően lassan már hazajárunk Szeghalomra és a Stone Clubba. A Mudfielddel való kapcsolatunkat szerintem nem kell részleteznem, mert már megannyi platformon megtettük. Ők a hozzánk legközelebb álló zenekar. Imádjuk őket, mind emberileg, mind zeneileg és testvér zenekarunknak tekintjük őket.

Mivel legutóbb, mikor Szeghalmon játszottunk (áprilisban), szétkaptuk a Stone Clubot, ezért ennek az estének volt még egy különlegessége. Jövőre új nagylemezzel jövünk és mivel tudtuk, hogy a Stone Clubban a jó hangulat és a kiváló közönség borítékolható lesz, ezért úgy gondoltuk, hogy egy vadonatúj dalra forgatunk ott egy videoklipet. Hosszas keresgélés után Szabó Dezsi és a KSTV el is vállalták a felvételeket, amiért ezúton is örök hála nekik.
Kivételesen erre az estére tök nyugodtan és időben el tudtunk indulni. Délután 6-ra már Szeghalmon voltunk, mert a közeli felvételeket még addig kellett felvenni, amíg be nem gyűlnek a fiatalok a helyre. Nagyon profi volt az operatőr srácok hozzáállása és felszerelése, de nem estünk kétségbe, mert szereztünk már egy kis rutint tavaly, mikor az első videoklipünket forgattuk a Reindeer Cinemával. Kb. fél 8-ra végeztünk a közeli vágó felvételekkel. Ezután gyorsan összepakoltunk, hogy mire a dévaványai Nothing Exact megérkezik, már szabad legyen nekik a színpad.
A koncert előtt a csajokkal elugrottunk a közeli pizzériába kajálni, mert rohadt éhesek voltunk. Itt Tibinket egy kisebb sokk érte mikor kiderült, hogy az általa kiszemelt magyaros hambit jelenleg nem tudják felszolgálni. Így hát mindenki gyros tálat kért nyakon öntve jó fokhagymás szósszal. Mondanom se kell mire visszaértünk a Stone-ba csak úgy büfögtük fel a fokhagymát, és aki csak elment mellettünk egy orbitális kaja felhőbe szaladt bele. Kovics konkrétan a leheletemtől jól lakott! :D
Mikor beléptünk, a Nothing Exact már nyomta a rákkendrollt, de sajna nem tudtam maradéktalanul nyomon követni a produkciójukat, mert Mudfield Isi és Máté közrefogtak és erotikus táncmozdulatokkal vonszoltak el a pultig, ahol bizony kötelező volt bevágni egy Jagert meg egy Borsodit. :D Mire észbe kaptam Nothingék már pakoltak lefele és hirtelen a miénk lett a terep.

Már mikor pakoltunk felfele szépen kezdtek gyülekezni az emberek a színpad előtt, lehetett érezni, hogy itt már biztos nem lesz szar buli. Az operatőr srácokkal gyorsan lefixáltuk, hogy a 6. dal lesz a Néhány lépés, amire a klipet készítjük és akkor vegyék a pogót. Egy gyors beállást követően belecsaptunk.
Az Ősszel indítottunk és már az első verzét velünk énekelte az első sor . És ugráltak. És énekeltek. És jól érezték magukat. És kurva sokan voltak! :D Ezt még megspékelte, hogy a KabinCrew (Hozé, Bali és Krisztián) elől fokozták a hangulatot. Innentől kezdve olyan lazák voltunk, mint a Riga lánc. Egyszerre elfelejtettem minden gondomat és azon tűnődtem, hogy „ Anyám! Miért nem lehet minden koncert ilyen? Na ezért megéri zenélni!”
Úgy látszik, a repertoárt is szerencsésen állítottuk össze, mert a koncert első felében a régebbi és klipes dalokat játszottuk, így folyamatosan lehetett látni, hogy a srácok éneklik a dalszövegeket. A Néhány lépés is rohadtul ütött és hatalmas pogó ment a felvétel alatt. Biztos vagyok benne, hogy rohadt jó klip lesz belőle! :) A koncert második felében meg egyszerűen legyalultuk az arcokat. Hatalmas pacsi a Mudfieldes srácoknak is, mert végig bulizták az egész koncertünket és gondoskodtak a jó hangulatról.

Ezt viszonoztuk nekik mi is, mert az első sorból ordítottuk, hogy „Minek is mondom Én itt gyalog az úton…” Az est házigazdájaként és záróbandájaként a srácok ismét hatalmas bulit toltak még annak ellenére is, hogy egy konkrét szeszfőzde csúszott le a torkukon. A fiatalok szinte megőrültek, amikor a srácok belekezdtek a lecsóba. Külön respect annak az 5-6 fiatalnak, akik vették a fáradságot és saját készítésű Mudfield pólókban jelentek meg a koncerten. Tényleg tiszteletre méltó.
Nemrég említettem egy írásban, hogy bár imádom a Mudfield összes dalát, azért most már meghallgatnék tőlük valami újat is. Na kérem ez a kívánságom is teljesült. A srácok elnyomtak két vadonatúj dalt is amiktől egyszerűen lehidaltam. A Gyalogot már kívülről fújtam, a másik dalnak meg a refrénét már ismertem Máténak köszönhetően. :D

Miután kitomboltuk magunkat a Mudfield-on, zenekarunk igen csak megfogyatkozott, mert Ádám és Norbi másnap melóztak és így nem tudták megvárni az est végét. Tibi, mint sofőr, szerencsétlen tartotta a frontot míg mi Mátéval, Dezsivel, a KabinCrew-val és egy helyi T-rexszel mulattuk az időt. A Nothing Exacttel is sikerült összehaverkodni, aminek az lett az eredménye, hogy ezt az estét megismételjük november 25-én Dévaványán is! :D Érdemes eljönni, mert hatalmas nagy partyra lehet számítani ott is! :)

A francba már megint jó hosszúra nyúlt ez az írás és még van két kurva jó koncert októberről. Úgy néz ki, mégse csak két részes lesz ez a blog……… ;)

Jimi

 23600029_10155285321642632_1446875908_o.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: koncert banda kabinláz Stone

A bejegyzés trackback címe:

https://kabinlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2713294201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása