HTML

A KabinLáz zenekar villanynaplója

Friss topikok

Tavaszi zsongás Berettyóújfaluban...

2015.05.26. 22:34 Kabinláz

...avagy hogyan ásítsunk a párna alá a.k.a érződik a zenénkben a Black Sabbath

Végre! Végre elértük ezt is, hogy én (Jimi) írom meg a blogbejegyzést. Jelentem, a tökéletes frizura titkát már régen megtaláltam, tippmixezni már jó ideje nem tippmixezem, söröspoharat is csak elég ritkán látok mostanában (ez azért vicces, mert a következő kis sztoriban pont az ellenkezője fog bebizonyosodni). Az időhiányom oka egyszerű: sok a meló és a 3 zenekar együtt.

Na de csapjunk is bele abba az úgynevezett lecsóba (amit anyukám továbbra is rizzsel csinál és én k*rvára imádom). Történt, hogy még valamikor tavaly ősszel Timi (az asszony :D) felhívta a figyelmemet, hogy este NewVillageCrew bemutatkozó koncert lesz Újfaluban a Kulacs sörözőben. Mivel két tagot, Fejes Norbit és Csirmaz Marcit már régebbről is ismertem (az újfalusi éjszakáknak köszönhetően), ezért úgy döntöttünk, megnézzük őket. A buliról csak annyit, hogy k*rva jó volt. Hatalmasat zúztak a srácok, és ehhez a nem mindennapi közönség is hozzájárult. Atom jól nyomták a fiúk a numetal és trash feldolgozásokat (Sepultura, Slayer, Limp Bizkit, FreshFabrik és még hasonló finomságok), abszolút jó szájízzel tértünk haza.
Hónapok elteltével, egy beszélgetés során addig csűrtük-csavartuk a szót Norbikával, hogy megbeszéltük: csinálunk egy közös bulit.

A bulinak a kultikus Parola Pinceklub adott otthont, ami újra aranykorát éli. A koncertre felfokozott hangulatban érkeztünk meg. Ki honnan. A fiúk Ladányból érkeztek Tibi jóvoltából, Timi és jómagam pedig a jányosházból közelítettünk gyalog. Nem titkolt szándékom volt, hogy ezen az estén kicsit tütükézni fogok, mivel még nem nagyon ittam KabinLáz koncerten, mert mindig vezetnem kellett.
Megtörtént a színpadi beállás és 10 perc múlva már toltuk is a mocsármetált, mint vágóhídi dolgozó a Schwalbét. Nagyon élveztük a koncertet, még annak ellenére is, hogy nem volt monitor, így az énekből a színpadon nem hallottunk semmit. Közönségünk is volt. Volt, aki csak a keményebb számokra mozdult meg, de akadtak kitartó elmebetegek is, akik az egész műsorra kíváncsiak voltak. Úgy érzem, jól teljesítettünk, bár Tibi (saját véleménye szerint - mert nekünk Ő is tök jó volt) nem volt a toppon.
A koncert után szépen összepakoltunk és átadtuk a deszkákat a NewVillageCrew-nak. A hangolás alatt lecsúszott némi sör és pálinka (amit Ádámnak és a kedvesének köszönhettünk). Village-ék belecsaptak a húrokba és ezzel együtt leszakították a pofánkat is. Hatalmas bulit varázsoltak. Elképesztő, hogy egy ennyire underground banda a helyi igényekhez viszonyítva mennyi embert össze tud rántani egy bulira. Volt itt minden; Circle Pit, Wall of Death, minden ami egy jó pogóhoz kell. Norbival és Ádámmal nagyon jól mulattunk.

Apropó Ádám! Megint kellemesen csalódtam a komában, nem csak végtelenül szerény és jó zenész, de ordenáré módon lehet vele bulizni. A sok mókának meg is lett a böjtje. A Csirmaz tesókkal szerelmesre ittuk magunkat és szebbnél szebb bókokat vágtunk egymáshoz. A legmeghatóbb pillanat számomra az volt, amikor elmondták, hogy a zenénkben felfedezni vélték a Sabbath és Pantera-ízt. Woaaahhhhhh! Majdnem megkönnyeztem! :D
Ezután jött a méltán hírhedt Hanoi, akik leüvöltötték a hajunkat. Sajnos itt már az agysejtjeim kezdtek elhullani, így csak annyi maradt meg a műsorukból, hogy "Aaaarrrrggghhhhhhhh-woahhhhhh-aarrrrggghhhhhh!" De az jó volt. Ekkor már Tibi akkumulátorai kezdtek negatívosak lenni, így hát fájó búcsút vettem zenésztársaimtól. Ők gurultak haza, én meg vissza tütüzni... :D
Az éjszaka hátralevő részéből annyi maradt meg, hogy Berettyóújfalu élő legendájával, Serdült Tibivel (Szelephézag frontember és életművész) és a sógorjelölttel (nevezzük Gyuszkónak, 'merhát így híjják') elfogyasztottunk még jó pár doboz sört és agancsos kólát Timi nem túl nagy örömére (szegénynek csodálom azt a végtelen türelmét). :D A végén aztán nagy nehezen csak sikerült hazajutnunk és eltenni magunkat másnapra.

És hogy milyen az, amikor az ember a párna alá ásít? Azt a fantáziátokra bízom. :)

Ha minden jól megy, hamarosan jövök a második szarvasi támadás beszámolójával is.

Jimi

 

02.jpg

"Aaaarrrrggghhhhhhhh-woahhhhhh-aarrrrggghhhhhh!"

Szólj hozzá!

Címkék: koncert banda kabinláz Berettyóújfalu Parola

A bejegyzés trackback címe:

https://kabinlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr577494464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása