HTML

A KabinLáz zenekar villanynaplója

Friss topikok

Alakul a molekula...

2013.07.07. 19:33 Kabinláz

... avagy Vona kedvenc bora az Édes Élmény, de akkor már Tibi és Jimmyke is megbontanak 1-1 sört, én meg vezetek

Na hát hol is kezdjem? Nagyjából féléves huzavonát, dobos és próbahely keresgélést, logisztikai, egyeztetési (mer' marha elfoglaltak vagyunk ugye) és egyéb problémákat követően végre alakulgatni látszik a bend. Már nagyjából rendszeresíteni tudtuk a próbákat, így van, hogy egy hónapban akár kétszer is összejövünk 2-3 röhögcsélős órára. Legutóbb már fényképek is születtek, amiken egészen úgy festünk, mint egy normális rockbanda. Csudajó. Meg az is, hogy formálódik a repertoár is, vannak már sajátok meg feldolgozások, Vona döbbenetesen király dolgokat hoz az utóbbi időben, Tibi is kezd visszarázódni a dobolásba 3 év kihagyás után, Jimmyke pedig jobban pörög, mint sikerei csúcsán a Donban (eheheheheh :D). Én meg leadtam 10 kilót, mióta nem csúsznak a sörök. Szóval fasza minden.

A névről:
Ez meg úgy jött, hogy már túl voltunk néhány hosszú vitán, felszisszentettünk jópár sört (én nem), elvetettünk számtalan ötletet. Volt köztük egészen gagyi (Vágdhaza Rt., Mardel, Ezmiez, Nefron vagy a kedvencem, a Von Strohm Ezredes) meg olyan is, ami simán jó lett volna, de a neten később találtunk ilyen nevű zenekart (Metallica, Iron Maiden... neeeem :), na meg olyan is, ami megencsak simán jó lett volna, de valakinek valamiért nem tetszett (akkor is összehozom egyszer azt a grunge bandát azon a néven, amit most nem írok ide!). Aztán a végén, mikor én már belementem volna olyanba is, hogy Totálhomár meg Flying Fish (ez meg a DW tribute bandám neve lesz, ez olyan biztos, mint hogy Lady Gaga valójában férfi), akkor... de ekkor már tényleg mindent bedobtunk, ami eszünkbe jutott... rápillantottam a féltve őrzött horror dévédéimre, és ott virított nagy piros betűkkel: KABINLÁZ (jó film egyébként, van benne jó sok vér, csöcsök meg cifra káromkodás, lessétek meg).

Kabinláz: a bezártság miatti erős depresszió.

Nem mintha depisek lennénk vagy ilyesmi, mondjuk a szövegek egy része lehet, hogy erre utal, de véletlenül se akarnánk valami bánatmadár banda benyomását kelteni. Egyszerűen csak nem volt jobb ötletünk (továbbra sincs), és hát annyit mondogattuk már magunkban, hogy kezd megtetszeni vagy legalábbis nem esik olyan rosszul kimondani, mint eleinte. Ja és ami a legfontosabb ugye, hogy kis hazánkban sosevót ilyen nevű banda. Amennyire tudjuk.
Ennyit gondoltam kezdésnek. Ha lesz valami érdemleges, majd még írok. Vagy nem.

Norbi

Szólj hozzá!

Címkék: banda kabinláz koncertenkívül

A bejegyzés trackback címe:

https://kabinlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr965394916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása